Over Woudenberg

Woudenberg is een gezellig dorp met zo'n 12.000 inwoners en ligt prachtig centraal in Nederland. Het dorp biedt voor elk wat wils en is rijk aan voorzieningen.

Neem bijvoorbeeld het verenigingsleven in de sport en het recreatief aanbod, inclusief een prachtige 27-holes golfbaan op het landgoed Anderstein en het Henschotermeer op fietsafstand. Dit laatste is een heerlijk bosbad, midden tussen natuurlijk groen en voorzien van strandjes, dat jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers trekt.

Ook allerhande voorzieningen als winkels, kerken en basisscholen bevinden zich binnen de dorpsgrenzen. Terwijl het winkelgebied ook heel gezellig is met een mooi divers aanbod. Woudenberg ligt bijzonder strategisch tussen de rijkswegen A12 en A28, op korte afstanden van grotere steden als Amersfoort en Utrecht. Het openbaar vervoer is rijk vertegenwoordigd, met ideale aansluitingen op het NS-station van het naburig gelegen Maarn.

Woudenberg is typisch zo'n dorp waar u zich snel thuis zult voelen. De sfeer, de mensen, de omgeving, alles en iedereen straalt de rust uit die zo kenmerkend is voor het dorp.

Welkom in Woudenberg. Welkom in nieuwbouwproject De Nijverheyd!